Dansk Kano Ekspeditions Klub (DKEK) er et netværk af eventyrlystne vildmarksentusiaster, som har erfaring med rejser af længere varighed i kano eller kajak. Det centrale element for klubbens medlemmer er, at vi alle brænder for at rejse i storslået natur i kano eller kajak. DKEK er stiftet i 1990, har ca. 80 medlemmer og er den eneste klub af sin art i Danmark.

Klubbens medlemmer har for eksempel padlet længere ture i vildmarken eller jungleområder over det meste af verden, blandt andet i det nordlige Canada, Alaska, Sibirien, Sverige, Norge, Grønland, Asien og Amazonas. Ud over at være et netværk for erfaringsudveksling afholder vi klubaftener med foredrag om ture og specialemner og arrangerer kortere klubture til eksempelvis Sydsverige for at træne i strømmende vand (fosser). Endvidere råder klubben over mere end 25 fartøjer som er placeret i København og inkluderer tandem- og solo-kanoer, havkajakker og foskajakker, samt en foldekano og en packraft.

Layout mode
Predefined Skins